Giv dine børn kunst- og kulturoplevelser

Vidste du, at man kan få kunst og kultur på recept? Kunst og kulturoplevelser er nemlig så vigtigt for det enkelte menneskets helbred, at det faktisk bruges som medicin. Med dette i baghovedet så kan det ikke understreges nok, hvor meningsfyldt det er at give sine børn kunst og kultur, allerede fra de er helt nye i verden. Her finder du inspiration til, hvordan du kan præsentere dine børn for en verden fuld af kunst og kultur oplevelser.  

Kunst for de mindste 

For at give sine børn et naturlig forhold til kunst, så kan det være en god ide, at du sørger for, at kunsten bliver en naturlig del af hjemmet. På Mynewart kan du finde kunstmalerier til enhver smag, som du kan dekorere hjemmet med. Ens børn kan faktisk have glæde af at være omgivet med kunst, allerede fra de er helt små.  

Mynewart er et online galleri, som tilbyder kunst fra kunstnere, som endnu ikke har fået et stort navn i de højere kunstkredse, og derfor kan prisen holdes nede. Det er derfor muligt at være med på kunstbølgen også for børnefamilierne. Ved at præsentere den lille pode for ægte kunstmalerier helt fra barnsben af, gør man det nemmere for dem at leve sig ind i kunsten, når de vokser op. Det kan også give et skub til barnets fantasi, hvis I kigger på den kunst, som I har på væggen sammen. I kunstmaleriet ligger der nemlig en magisk verden af fortolkninger, som I kan lede efter i farver, motiver og former.  

Find dit næste kunstmaleri på Mynewart her, og giv dit barn kunst at kigge på fra vuggen.  

Hvad er Mynewart? 

Mynewart er et online kunstgalleri, som tilbyder oliemalerier til priser, hvor alle kan være med. Det var et ungt par i etableringsfasen, som startede Mynewart op tilbage i 2016. Som så mange andre nyetablerede familier, så jagtede de kunstværker i samtlige boligbutikker og gallerier bare for at opdage, at prisen simpelthen var for høj til, at almindelige mennesker kunne være med på kunstbølgen.  

De startede derfor Mynewart, som har et stort udvalg af malerier i alle former for stilarter. Det er også muligt at bestille et familieportræt, hvis du ønsker dette. Det ville være noget, som det lille barn helt sikkert ville synes var sjovt at kigge på. Det er også en super god gaveide, hvis du endnu ikke ved, hvad du skal give din kære eller bedsteforældre i julegave.  

Ægte malerier på væggene i hjemmet er en måde at præsentere børnene for kunstens verden. En anden måde er selvfølgelig at tage dem med på teater, koncerter og museer. Teater er en fantastisk kunstart for børn, da de får historiefortællingen præsenteret i et levende her og nu. I vor digitale verden så kan teateret noget helt magisk. I teateret møder de små nemlig levende billeder, som fortæller dem noget af betydning. Teater er nemlig ikke kun kunst, for kunstens skyld – det er kunst, som formidler livet.  

Sørg derfor for at gøre kunst i hjemmet og et besøg i teateret til en naturlig del af dine børns opvækst.