Oplevelserne for børnene i hele landet

(sponsoreret indhold)

Står årets ferie ikke på den helt store udenlandsrejse, så frygt ej. Der er nemlig masser aktiviteter rundt omkring i Danmark for hele familien. Det kan til tider være svært at finde du af hvad man skal bruge sin sommerferie på, hvis man ”blot” er hjemme og uden de store planer. En mulighed som får hele familien med på tur er at pakke bilen og tage dem på tur rundt i det danske land. En kort som lag bilferie, det kan man jo planlægge som det passer den enkelte familie, er en god måde at få en op opleveren, og få set lidt af Danmark samtidig.

Teaterturen

Hvis man har tid til at grave lidt i Google, kan man hurtigt finde frem til bunkevis af teaterforestillinger i Danmark landet rundt. En ide kunne være at planlægge sin ferie efter et lille håndfuld forskellige teaterstykker, alle i forskellige byer, hvor man dermed både får set lidt af Danmark men også oplevet noget kultur for hele familien. Man kan kører fra by til by, og dermed også få set en masse forskellige danske byer med hver deres historie. Et teaterstykke er ofte noget der falder i god jord hos børnene, og så kan det også være god underholdning for forældrene. Det er en mulighed for at få set en masse forskellige former for teater, hvor børnene kan leve sig ind i forskellige historier og universer.

Borge og bakker

Når man har pakket bilen og ungerne er klar til afgang, er det en god ide altid at have en masse forskellige aktiviteter som er planlagt ind i ruten. Med blot få klik, kan man hurtigt finde frem til en masse gemte skatte der ligger og venter på et besøg. Man kan eksempelvis finde mange forskellige borge, museer, flotte skove og naturområder og hyggelige mindre byer spredt over det danske land. En mulighed for familien kunne være at tage nogle lage gåture i flotte omgivelser, med en picnic og en bold under armen.

For naturelskerne

Bilen er altid en godt køretøj at have med rundt i Danmark. Man kommer hurtigt fra sted til sted og kan uden besvær kører lange strækninger for at få set så mange forskellige former af Danmark som muligt. Hvis ikke selv man ejer en bil, kan men heldigvis let låne en. Der er masser af forskellige sider på internettet som tilbyder let, nemt og billig biludlejning. Hvis man har haft et travlt år og ikke lige har fået sparet alle de penge op det kræver at komme på ferie denne sommer, kan man også få hjælp. Lån penge nemt og sikkert, og få et lån tilpasset jeres behov, så I kan holde sommerferie med alle børnene. Et lån behøver heldigvis ikke at ende op i flere hundredetusinder af kroner, men nogle få tusinder kan være med til at give hele familien den økonomiske frihed det kan koste at komme på en dejlig ferie. Når bilen er i hus, skal man derudover overveje hvordan man vil overnatte. Man kan enten sove på hotel eller anden form for bed and breakfast. Hvis man gerne vil holde sig til en bil, men gerne vil have lidt mere natur end et hotel, kan teltovernatning være en sjov og anderledes mulighed for hele familien. Her får man en helt anden oplevelse, som kan være både sjov og udfordrende.

Campisterne

Man kan også overveje at leje en campingvogn og sove på campingplads under turen rundt i Danmark. Det giver ofte nogle helt andre oplevelser, hvor både forældre og børn har mulighed for at lærer en masse nye mennesker at kende på campingpladser rundt omkring i landet. Der er ofte en smule mere plads i en campingvogn, som kan være nyttigt hvis man har børn i forskellige aldre, som har brug for lidt mere plads. Derudover er der ofte også mulighed for at tage en mere behagelig lur under lange køreture, hvor både børn og voksne kan hvile sig på skift. En campingvogn er en god mulighed for at sætte et twist på en bilferie, hvor børn og forældre får en helt anden oplevelse.