Fritidsaktiviteter er sunde for børn uanset alder

Når du tænker tilbage på din egen barndom, husker du helt sikkert de venner og veninder du havde, og de mange gode minder I har haft sammen. Størstedelen af disse var i skolesammenhænge, men mange af dem var måske også gamle svømme-, håndbold-, ride- eller teatervenner og veninder. Måske snakker du endda stadig med nogle af de bekendtskaber du fik dengang du var lille og gik til fritidsaktiviteter.  

Hvis du har venner for livet som du har lært at kende igennem fritidsaktiviteter, dengang du var barn, så ved du helt sikkert hvor positivt det kan være for børn at deltage i fritidsaktiviteter. De fleste af os har igennem vores barndom prøvet at gå til måske svømning, fodbold, håndbold, gymnastik eller noget lignende.  

Som barn går man ofte til mange forskellige ting, og med tiden er der ofte en ting som holder ved, og hvor man virkelig får et godt fællesskab med de børn man dyrker aktiviteten med. Fællesskabet er netop det som er så vigtigt, og det som et barn får ud af at gå til fritidsaktiviteter.  

Lad dit barn prøve forskellige ting af 

Mange børn er frygtløse og nysgerrige på livet. Lad dem prøve en masse forskellige ting, også selvom det måske skræmmer dig. Har du en pige eller dreng der gerne vil ride, men du synes det er koldt om vinteren, kan både du og hende skaffe jer et par gode vinter ridestøvler, som holder varmen om fødderne. Klik på linket her for at finde mere, så vinteren i ridehallen bliver lidt mere udholdelig: https://magasinethest.dk/vinter-ridestoevler/.  

Dit barn har godt af at prøve kræfter med forskellige former for aktiviteter, og det er sundt for dem både at udforske sine fysiske evner, lige såvel som deres kreative. Musik, sang, kunst og teater kan gøre lige så meget for barnets trivsel som sport kan. Måske vil dit barn også her finde en passion, som de har lyst til at følge fremover i livet.