Vi har sammensat en række links, som vi mener giver værdi for vores besøgende. Disse links kan være relateret indenfor teater/børneteater, eller på anden måde have relation til området, og kunne gavne den besøgende til hjemmesiden.

Mangler der linkes eller anden omtale på siden, så kontakt os herom. Du finder en kontaktformular på siden https://skaegspire.dk/kontakt/.

  • Teaterlisten hos skuespillerforbundet.dk: Dette er en komplet liste over de forskeligge – store som små – teatere der findes i Danmark. Du finder lisen her: http://skuespillerforbundet.dk/kontakt/nyttige-adresser/teaterlisten/
  • Listen og stole fra Hans J. Wegner på Wegnerstol.dk: Dette er en liste over stole produceret af den anderkendte designer Hans J. Wegner – som havde en interesse for teater – og hvis stole ofte blev benyttet i teaterforstillinger: http://wegnerstol.dk
  • Fokus har altid været børn og barnlige sjæle, og derfor skulle der ofte børnelegetøj på scene. Dette var med til, at skabe den helt rigtige stemning iblandt skuespillerne. BarnetsVerden.dk var ofte at finde iblandt de virksomheder, som gav legetøj til disse forestillinger.
  • Fra tid til anden har det været dyr involverede i vores optrædener og her har http://norddjurskattepension.dk/ været behjælpelig med alt fra foder, pasning, nus bag øret til råd og vejledning omkring brugen af dyrene.
  • Kommende teaterforstillinger hos Kulturnat.dk: På denne side kan du få et nemt indblik i de kommende forestillinger landet over. Du kan nemt søger efter navn og evt. typer af forestillinger. Find listen her: http://www.kultunaut.dk/perl/sog_view.pl/type-nynaut/avanceret?ArrGenre=Teater
  • Igennem TeaterCentrum.dk kan du læse artikler omkring alt der involverer teaterlivet og kommende forstillinger. Det er en nem måde, at komme bagved facaden og få en større forståelse for teaterlivet. Find dem her http://www.teatercentrum.dk.
  • Til at vedligeholde og lave en hjemmeside, der anbefaler vi at kigge forbi http://unitate.dk/lav-din-egen-hjemmeside/, hvor både professionelle og nybegyndere kan få hjælp. På blot få minutter kan du være i gang med, at lave en hjemmeside som f.eks. her på Skaegspire.

Med disse links skulle enhver teaterglad personlighed få tilfredsstilet deres søgen på nettet. Med disse links kan du få alt den information omkring teater, forestillinger og andet indenfor teaterverdenen.