Har du fået forsikret din båd?

Har du købt dig en båd, er det meget vigtigt for dig, at du også får købt den rette forsikring til din båd, så du er på den sikre side, hvis der skulle ske noget med den.

Find ski flyverdragt voksen her.

Vælg det bedste forsikringsselskab

Når du skal i gang med at vælge forsikring til din båd, kan det være en god idé at vælge et godt forsikringsselskab. Der kan være stor forskel i servicen og priserne hos de forskellige selskaber, og derfor er det altså en god idé at vælge dit kommende forsikringsselskab med stor omhu. Det kan blandt andet være en god idé at læse op på, hvad deres kunder mener om selskabet, hvilket du som regel kan gøre på fx Trustpilot eller inde på selskabets Facebook side.

Spar penge ved at bruge dit nuværende forsikringsselskab

Tilbyder dit nuværende forsikringsselskab også en bådforsikring, kan det jo være oplagt at tegne forsikringen gennem dem. Der kan være mange penge at spare ved at samle alle dine forsikringer hos det samme forsikringsselskab. Der er tit gode rabatter at hente, hvis du også har fx bilforsikring og indboforsikring hos det samme forsikringsselskab. Det kræver dog, at dit forsikringsselskab rent faktisk også tilbyder en bådforsikring, men det er i hvert fald en god idé at komme i gang med at undersøge muligheden for at få din forsikring hos dit nuværende forsikringsselskab. Der er ingen grund til at tegne hos en anden, hvis det kan lade sig gøre.

Sammenlign gerne priser, inden du vælger

Hvis det ikke kan lade sig gøre at få forsikringen hos dit nuværende forsikringsselskab, kan det være en god idé at komme i gang med at sammenligne priser fra de forsikringsselskaber, der kan hjælpe dig med den rette forsikring. Der er jo ingen grund til at betale alt for meget for din nye forsikring. Især ikke hvis der er et andet selskab på markedet, der kan give dig samme forsikring til en meget lavere pris. Men det kan du kun finde ud af, hvis du bruger tid på at undersøge priserne på markedet.