Hvilken teaterforestilling skal I se?

Hvis du skal med hele familien i teateret, kan det godt være svært at finde ud af, hvilken forestilling i skal købe billetter til. Din familie indeholder sandsynligvis mennesker i flere forskellige aldre, dette behøver dog ikke at være en forhindring, når I skal se teater.

Vælg noget familievenligt

Når du vælger, hvilken forestilling I skal se, er det naturligvis klart, at du må vælge noget, hvor selv de mindste kan følge med. Måske optager det dig, hvordan du får råd til drømmehaven, men det er sandsynligvis andre emner, der optager de små.

Heldigvis findes der rigtig mange forestilling, som også egner sig til selv de mindste børn, og derfor er det ikke svært at finde en god forestilling at købe billetter til.

Hvor vil I gerne se teater?

Hvis du vil begrænse udvalget lidt, kan det være en god idé at tænke over, hvor du gerne vil se teater. Hvis der er et bestemt teater, du gerne vil i, får du allerede begrænset udvalget på billetter gevaldigt.

Du behøver ikke at være meget bekymret for at vælge forkert. Der ligger rigtig meget arbejde i de fleste forestillinger. Sommetider kan man komme ud for en dårlig oplevelse, men så har man en god historie at fortælle.