Sådan skaffer du flere penge til dit teater

For at lave en teaterforestilling, er det svært at komme udenom, at der er brug for nogle penge. Blandt andet skal der lejes lokaler, og være penge til rekvisitter. Her kan du blive klogere på, hvordan du skaffer flere penge til dit teater.

Sidste udvej: Lån penge

Det kan virke fjollet at starte med den sidste udvej først, men dette er bare for at sige, at det altid er muligt at finde en løsning. Har du ikke tid til at skrabe penge sammen, kan du således optage et lån for eksempel gennem vivus.

Med et sms lån vil du opleve, at pengene hurtigt kommer ind på din konto. Dette kan således være en fordel, hvis du er presset på tid. Dog koster det penge at låne, og derfor er der mange måder, der er billigere, når det gælder om at skrabe penge sammen.

Spørg om donationer

Hvis du arbejder med børneteater, har du sandsynligvis mange forældre i ryggen, der er interesseret i, at dette foretage skal holdes kørende. Derfor kan det være en god idé at spørge om donationer fra forældrene.

Donationer kan blandt andet være penge, men det kan også være i form af kostumer eller rekvisitter. Alt hvad der kan bruges til forestillingen kan du med fordel modtage fra gavmilde forældre.

Salg af lækkerier

Skal du have penge i kassen er det desuden en god idé at have en lille kiosk, hvor man kan købe lækkerier. Dette kan være under forestillingens pause, men det kan også være en dag, hvor der er fokus på indsamling.

I dette tilfælde kan forældrene endnu engang være behjælpelige, da de sandsynligvis gerne vil bage en kage eller brygge en kop kaffe. På den måde kan du samle penge ind til dit teater, så du har mulighed for at skabe gode oplevelser for børn og voksne.