Skal børnenes næste teateroplevelse være på storbyferie?

(sponsoreret indhold)

Tag børnene med på teatereventyr i en af Europas storbyer  – og gør det billigt via Momondo!

Europas fantastiske storbyer byder på et væld af teatre, der leverer børneteater i særklasse. Så hvorfor ikke kombinere børnenes interesse for teatrets eventyrligheder med det at møde ny kultur og sprog – og selvfølgelig sjov og afslapning!

Det behøver ikke være dyrt at tage på ferie – uanset om det er for en forlænget weekend eller en uge i sommerferien. På sammenligningssider som Momondo finder du et godt overblik over afgange og ikke mindst fordelagtige rejsepakker, hvor du både får hotel og fly for en god pris.

Mangler du inspiration til hvilken storby, du skal vælge? Du kan finde et væld af gode rejseguides på nettet – vi kan særligt anbefale Travelmore.dk, der byder på gennemførte rejseguides til store som små europæiske storbyer. Til at sætte din brainstorm i gang vil vi dog fremhæve 2 storbyer, som har ry for sit boblende teaterliv – også i børnehøjde!

Berlin – kæk og eftertænksom

Den historiske storby er Nordeuropas bankende hjerte – og så er Berlin ikke mindst kendt for at det er en by man bor og lever i. Da byen ikke har et centrum som sådan, på grund af murens opdeling af øst og vest, er byen mere en samling af kvarterer med hver deres midte – og derfor finder du en afslappet charme hvor end du går. Berlin er derfor i høj grad en familieby, da du finder parker, spændende legepladser og charmerende beboelse overalt.

At børnene i den grad bliver taget alvorligt i den tyske hovedstad, gør også at mange større teatre også retter forestillinger mod børn og unge – uanset sprog! Du finder derfor et bredt udvalg af alt fra kækt nycirkus med jonglering og akrobatisk udfoldelse til komik og eftertænksomt, fascinerende dukketeater. Dyk for eksempel ned i denne teaterkalender for børneteater på de berlinske scener.

London – storslåede musicals for alle aldre!

Den britiske hovedstad er hjem for alverdens nationaliteter og store kulturinstitutioner – og London er et mekka for musicalfans! Elsker dine unger at danse og synge med hårbørsten som mikrofon, hvorfor så ikke give dem en drømmerejse med et væld af musicals? Du finder børnevenlige opsætninger på store musicalteatre: Lion King, Aladdin og Wicked er blandt de varige hits, som du altid kan nyde fremført af de bedste sangere og skuespillere i verden – og med storslået scenografi og orkester.