10 ting, du skal vide om fransk kultur

Når du tænker på Frankrig, hvad kommer du så i tanke om? Den franske kultur er berømt for sin kunst, mad, vin, mode og arkitektur. Der er mange misforståelser om den franske kultur. Her er 10 ting, du skal vide om den franske kultur:

1. Franskmændene er ikke så formelle, som du måske tror. Selvfølgelig har de ry for at være velklædte og smarte, men de er også kendt for at være afslappede.

2. Der er mere i det franske køkken end bare ost og vin. Selv om det er to af Frankrigs mest berømte eksportvarer, er der så meget mere i landets madkultur. Fra friske fisk og skaldyr til kraftige gryderetter er der noget for alle at nyde.

3. Franskmændene elsker deres kaffe. Faktisk er det ikke ualmindeligt at se folk drikke kaffe på gaden eller på caféer.

4. Franskmændene tager deres kunst alvorligt. Uanset om det er maleri, skulptur eller arkitektur, så er landet har frembragt nogle af verdens mest berømte kunstnere.

5. Franskmændene er passionerede omkring mode. Nogle af verdens mest prestigefyldte modehuse har deres base i Frankrig, og landet er kendt for sine stilfulde borgere.

6. Franskmændene elsker deres vin. Der produceres mange forskellige typer vin i Frankrig, og det er ikke ualmindeligt at finde en flaske på hvert bord.

7. Franskmændene tager sig god tid, når det kommer til måltiderne. Måltider er typisk afslappede affærer, og det er ikke ualmindeligt, at de varer flere timer.

8. Franskmændene elsker at tale om politik. Uanset om du er enig med dem eller ej, er det altid interessant at høre deres holdninger til verden omkring dem.

9. Franskmændene er stolte af deres land og dets historie. De er også hurtige til at forsvare det, hvis de føler, at det bliver misforstået.

10. Franskmændene er passionerede omkring mange ting, herunder mad, vin, mode, kunst og politik. Det kan give anledning til nogle interessante samtaler!

Det er altid interessant at lære om andre kulturer, og den franske kultur er ingen undtagelse. Der er mange misforståelser om franskmændene, men som du kan se af de 10 punkter, vi har listet op, er de et fascinerende folk med en rig historie og kultur. Hvis du nogensinde er heldig nok til at besøge Frankrig, skal du sørge for at udnytte alle de fantastiske ting, landet har at byde på!

Husk at du også kan lave sjove ting i vores egen hovedstad. Læs mere om GoBoat København her.