Brug ferien på filmhistorien – for børn!

Ferien er et oplagt tidspunkt at bruge tiden sammen med ungerne på at få introduceret noget kultur for dem. Men hvordan gør man lige, når de hellere vil spille på Ipads eller se Netflix hele dagen? Der er masser af sjove film fa filmhistorien, som ungerne vil elske, hvis du introducerer emnet rigtigt for dem: nemlig med det Vilde Vesten, cowboys og saloon-stemning.

Western

Du kan måske huske det fra din egen barndom, hvor Lucky Luke var manges store helt, der red afsted på sin Jolly Jumper og lå i evig kamp med Dalton-brødrene. Man kan sagtens online genfinde mange af de klassiske tegnefilm, som ungerne sikkert kommer til at holde lige så meget af, som du selv gjorde.

Er du ikke så meget til tegnefilm, er der også alle de klassiske westerns, der både byder på dueller, høj pistolføring og salooner i massevis. Den moderne westernserie Westworld har opdateret westernbegrebet med robotter og etiske spørgsmål, men kan helt sikkert interessere de ældre børn eller familiens teenager.

Saloon og poker

Har du ikke fået nok Western-stemning, kan du også opleve en smule af den fede saloon-stemning ved at spille på et online casino i en virtuel Vilde Vesten komplet med svingdøre og mulighed for at indfange fede bonusser og poker, blackjack og enarmede tyveknægte. Se mere her