Besøg Odense – med børn!

Det var et sort tab for byen, da Skægspiren børneteater lukkede i 2013 efter at have eksisteret i 32 år og glædet mange børn og voksne med de forskellige forestillinger. Men det betyder ikke, at Odense ikke har noget at byde på for en børnefamilie på besøg. Vi giver her en guide til en sjov weekend i Fyens hovedstad.

Kultur-tur

Det er oplagt at tage ungerne med på en kultur-tur rundt i byen, der er særligt kendt for at være H.C. Andersens hjemby, og hvor man også kan besøge hans barndomshjem, der er blevet lavet om til et museum.  Man kan også bogstaveligt talt gå i den elskede forfatters fodspor rundt i byen til hans vante steder, men man kan også gå på jagt efter byens mange eventyrskulpturer, der er opført at danske kunstnere efter Andersensk’ inspiration, bl.a. den standhaftige tinsoldat på Overgade eller Tommelise på Sortebrødre Torv.

Zoo og shopping

Udover H.C. Andersens mange steder i byen, kan man også besøge Odense Zoo, der er fyldt med spændende dyr fra hele verden. Er man ekstra eventyrlysten, kan man endda overnatte i haven.

Der er selvfølgelig også mange shopping-muligheder i byen, men kniber det med økonomien efter en indholdsrig weekend i byen, kan man altid spille sig til råd til en længere shopping-tur på online casino. Se mere her