Det kan I lave i juledagene

Mange holder af at gå i teatret, når de har fri, ikke mindst børnene har en fest med at være i børneteater. I juledagene er alt dog lukket, så her må man finde på noget andet. Læs med her og få tips til, hvad I kan lave, når juleaften er gået og flere fridage venter derhjemme. 

Mange skal til julefrokoster i dagene efter juleaften og hygger sig med god mad og for børnenes vedkommende leg med fætre og kusiner. Der er dog også mange, der ikke skal til julefrokost, og hvis man ikke skal det, har man alle tiders mulighed for at hygge sig derhjemme, spise rester fra juleaften og lege med sine gaver. 

Afslapning efter en travl tid 

Hvis man har været så helt utroligt heldig at få en SteelSeries mus fra Gamingmagasinet i julegave, skal den i brug hurtigst muligt, og da kan man passende bruge juledagene på at spille med den. Måske har man også fået et spil eller to, så er lykken gjort, og resten af familien vil nok desværre ikke se meget til barnet. 

Selvom man som voksen også gerne ville have været i teatret, er der nu også mange, der værdsætter muligheden for i juledagene bare at slappe af derhjemme efter en juleaften, hvor alle sejl var sat til, og en december, hvor travlhed med juleforberedelser herskede. Da er det skønt bare at kunne lægge sig i sofaen og se fjernsyn, spise konfekt og glæde sig over sine gaver. 

Skulle det blive for meget med alt den afslapning, kan man tage familien under armen og gå en tur. Efter den fede julemad og tid indendørs kan det være rart at komme ud og få lidt luft og ikke mindst få rørt kroppen lidt. 

Således er der altså flere gode ting, man kan bruge juledagene på, hvis man ikke er inviteret til, eller selv skal holde, julefrokost.