Hjælp at hente hvis du mere end bare spiller overvægtig

Teater er sjovt, både for publikum og de medvirkende. Er man glad for at spille teater, og gør det ind imellem, så har man måske prøvet at skulle spille rollen som tyk mand eller kone. Man har fået en pude bundet om livet inden under tøjet, så man virkelig ser fed ud. Det giver en god hjælp til skuespilleriet, at der også er lidt fysisk at spille med. Man vralter rundt og strutter med vommen, og taler måske med en stemme, man synes passer til at være overvægtig. 

Det er knap så sjovt, hvis man faktisk virkelig ER overvægtig, og IKKE skal spille en rolle i et teater. Hvis man har et bmi pænt over 26, så er det alvor, og ikke altid lige sjovt. Måske synes man selv at man ser fed ud. Muligvis går det ud over selvværdet. Mange vil gerne af med de overflødige kilo, og det kan også godt lade sig gøre. Men det kræver mod og viljestyrke at møde op i fitness centret med en kampvægt langt over det normale. Måske skulle man anskaffe en træningsmaskine selv? 

Begynd derhjemme 

Hvis man har sit eget træningsudstyr, så kan man starte træningen hjemme, uden at skulle vise sig for alle de veltrænede i fitness centret. Hos Nysport.dk kan du finde hjælpe til at finde de bedste maskiner til en rimelig pris. Så kan du begynde træningen hjemme i stuen. Trin for trin kan du tabe i vægt og genvinde din selvtillid. 

Se det hele online 

Hos nysport. dk kan du finde masser af nyttig information, så du kan komme i gang med dit eget træningsprogram. Det er sjovt nok at SPILLE tyk, for så kan man tage puden væk, når forestillingen er slut. Men at VÆRE tyk, det kan godt være en belastning.