Elin – den stærkeste i verden 

(sponsoreret indhold)

Lørdag den 5. juli 2009 havde Teatret Skægspire, små storbyteater i Odense Kommune, premiere på forestillingen Elin – den stærkeste i verden tilladt for alle over 4 år.

I den følgende uge spilles forestillingen 5 gange på Skægspires scene i Teaterhuset for Odense Kommunes Sommer i Odense med gratis entré.

Om forestillingen, Elin – den stærkeste i verden

Styrke er ikke kun en kraft i overarmen

Elin elsker elefanter og drømmer om at blive elefantpasser, men det siger hun ikke til nogen for hun er lille, sølle og slap. Så slap at hun ikke engang kan åbne for det kolde vand i køkkenet. Hun er mindre end de andre børn på hendes størrelse og hendes kæmpe store brødre driller og gør grin med hende.. En dag får Elin nok og hun beslutter sig for at blive stærk. Gennem en disciplineret grøddiæt og hård træning lykkes det Elin at blive stærk. KÆMPE STÆRK, faktisk bliver hun den stærkeste i verden, hvilket stiger hende en smule til hovedet. Hun bliver feteret og beundret, men opdager at hun aldrig har været mere ensom ….

…. om hvordan man nogen gange må gå en lang omvej for at huske på, hvem man er og hvad, man virkelig ønsker sig.

Elin

Til alle stakkels stærke !

Manuskript, Kamilla Bach Mortensen og Ole Olsen frit efter Eva Lindström og Katarina Kuicks børnebog.

Instruktion: Kamilla Bach Mortensen Scenografi: Patricié Homolova

Lysdesign: Bo Westergaard Lyddesign: Kim Malmose

Medvirkende: Christine Gaski, Thomas Jensen og Ole Olsen

Stykket med opført og sponsoreret af den lokale bank samt Shopping4kKids.dk. Det er vigtigt for os at takke vores sponsorater, da de var en meget stor hjælp til, at vi kunne afhold disse stykker for børn og deres familie i en lang årrække. Derfor vil vi ligeså løbende påbegynde arbejdet med at benævne de relevante sponsorerer her på hjemmesiden.