Familiens drømmehus 

Drømmer du om at bo i et hus, hvor der er plads til at børnene kan vokse op, have hver deres værelse og en have, hvor de kan lege i timevis om sommeren? Hvis du har fundet dit og din families drømmehus, så er det med at slå til, inden huset bliver solgt for øjnene af jer.  

Den gode bolighandel 

Alle forældre drømmer om at give deres børn den bedst tænkelige barndom. Det indebærer som regel at børnene har en fast base, hvor de kan vokse op, og hvor de kan skabe venskaber og gode minder. 

Som børnefamilie er der mange fordele ved at bo i hus. Hvis i har fundet det perfekte hus til jeres familie, så er det med at slå til mens muligheden er der.  

Når der skal købes hus, er der mange til man skal holde styr på. Som køber er det en rigtig god idé, at man sørger for professionel hjælp til at varetage egne interesser, eftersom at ejendomsmægler altid har for øje at varetage sælgers interesser og sikre sælger den bedste handel.  

Bolighandlens proces 

Når man har fundet sit drømmehus, så vil man naturligvis gerne undgå, at der er noget, der går galt, så salget ikke kan gennemføres. 

At købe ny bolig er en proces med mange trin. Først og fremmest skal købsaftalen være på plads, men derudover skal der også være styr på skøde og tinglysning.  

De færreste uden juridisk erfaring ved hvordan ændring af skøde foregår, eller hvordan man sikrer, at der ikke er oversete forhold i købsaftalenHeldigvis er det alt sammen ting, man kan få hjælp til, så man er sikret en sikker bolighandel.  

Med professionel hjælp fra en advokat er du sikret en sikker bolighandel, derudover har du mulighed for at få et advokatforbehold, så du til hver en tid kan frafalde handlen uden omkostninger.