Foldekasser er et hit på børneværelset

De populære foldekasser fra brands som HAY og Aykasa, blev hurtigt kendte på de sociale medier. Der er god grund til deres popularitet, da kasserne ikke er ligesom de traditionelle opbevaringskasser. Foldekasserne er pæne og kan bruges som en del af indretningen, og til forskel fra de traditionelle kasser, tager foldekasserne ikke unødvendig plads i skabe og skuffer.

Du kan finde de fine og praktiske foldekasser på Little Happys hjemmeside eller via dette link: www.littlehappy.dk/foldekasser. Kasserne kommer i en bred palette af farver som nemt kan mix og match. Kasserne er perfekte til børneværelset, og de vil nemt kunne give værelset farve og en hyggelig stemning. Kasserne kommer i tre forskellige størrelser, som hver især er gode til opbevaring af forskellige ting.

Få styr på børneværelset med foldekasser

Med de kendte og funktionelle foldekasser har du mulighed for at få styr på det uønsket rod på børneværelset. På børneværelset er der tit ting og legetøj, som aldrig har fået en plads, hvilket kan medføre rod. Med disse foldekasser kan rodet nemt få en plads, med disse kasser kan barnet også selv være med til at rydde værelset op og bestemme, hvor de forskellige ting skal ligge henne.

  • Small/ mini: Den mindste størrelse foldekasserne kommer i er perfekt til alle børneværelset nips ting. Foldekassen kan indeholde alt fra perler til biler. Derudover passer den mindste størrelse super godt sammen med et puslebord, her kan foldekassen stå ved siden af eller på puslebordet, og indeholde alle nødvendighederne
  • Medium/midi: Den mellemste størrelse passer ofte ind i kommoder og skabe. Derfor er de super smarte til organisering af tøj. Dette vil gøre det nemmere at finde rundt i skabet plus at finde tøj til barnet. Kasserne vil også sikre at tøjet holder sin plads og ikke vælter.
  • Large/maxi: Den største foldekasse er smart, når det gælder opbevaring af tøj, som ikke passer til sæsonen eller legetøj. Kasserne har en god størrelse, som gør, at der er plads til meget i dem. De kan nemt skubbes under sengen eller placeres oven på et skab.

Brug foldekasserne som indretning

Det er ikke kun på grund af foldekassernes funktionalitet, at de er blevet et hit på børneværelserne. Kasserne har et pænt design, som gør, at man sagtens kan lade dem stå fremme og endnu blive en del af indreningen og pynten på børneværelset. Kasserne kommer i mange forskellige farver, som man nemt kan mix og match for at skabe en sjov og hyggelig stemning på børneværelset. Når man vælger at indrette børneværelset med foldekasserne, kan man lade barnet være med til at bestemme, hvilke farver som kasserne skal være, eller hvilke størrelser og hvorhenne i værelset de skal placeres. Dette giver barnet en følelse af han/hun har været med til at indrette deres værelset og på den måde får de en ejerfornemmelse, hvilket giver dem lyst til at vise deres værelse frem til familie og venner.