Hold ferie i teateret

Mange familier går i disse dage og planlægger efterårsferien, hvor børnene har fri fra skole, og hvor man virkelig kan spendere kvalitets-tid sammen.  Der er et hav af muligheder for alle aldersgrupper fra børn til voksne, og noget, der passer til enhver pengepung. Hvis I har fri i efterårsferien, er det bare at give sig i kast med kulturen – eller hvad med en lille udenlandstur?

Rejse eller blive hjemme?

Mange familier vælger at blive hjemme og holde ferie i sommerhuset, hos bedsteforældrene eller bare derhjemme, hvor kalenderen nemt kan blive fyldt af sjove aktiviteter. Man kan f.eks. gå i teateret og se forestillinger for børn, hvor ungerne fra barnsben kan få et forhold til teateret og de skrå brædder. Der tilbydes også teaterskoler flere steder i landet, som man kan tilmelde sig, hvis børnene får blod på tanden og selv vil prøve det af. Der er ofte også mange aktiviteter på landets museer, hvor I kan få masser af kultur, historie og kunst. Ellers er det altid en mulighed at gå på biblioteket og låne nogle gode bøger, som I kan hygge jer med derhjemme.

Det er selvfølgelig også en oplagt mulighed at tage på en lille ferie, som ofte vil være billigere end sommerferien – og I vil også opleve, at feriestederne er mindre proppede til med andre turister. I kan f.eks. få gode tilbud på hotel og fly og billig billeje på Kreta, læs mere her