Teateroplevelser i Spanien – for alle aldre

At hele familien er på ferie, er ikke en undskyldning for at skippe kulturen eller gode og berigende oplevelser for alle. Det er garanteret sjov og mindeværedige oplevelser for alle aldre at besøge et teater i udlandet.

Kultur og teater i Malaga

Mange danskere vælger i disse år at rejse til Malaga, hvor der både er strand, kultur og gode tilbud. Man kan også finde billig biludlejning i byen, så man kan cruise rundt i området og besøge naturen og de andre nærvedliggende byer, som bestemt også er et besøg værd.

I Malaga by er der masser af seværdigheder at se for de kulturhungrende turister. Man kan f.eks. besøge Alcazaba, som er et middelalderslot af maurisk afstamning, og så er der en stor Picasso-samling i byen på Museo Picasso Málaga. Der er også Málaga Katedral, en stor gammel og utroligt smuk kirkekaterdral, som også er et besøg værd.

For de teater-lystne ligger der et teater ved navn Teatro Cervantes Málaga i byen, som har en lang historie på stedet. Det blev først opført i 1870, men blev udsat for brand. Det åbnede igen i 1987 efter en gennemgående restaurering og viser i dag mange forskellige teaterstykke i dette teater, der er opkaldt efter Spaniens største forfatter! Der er både dans, børneteater og familiestykker på plakaten, så der burde være noget for enhver smag og behov.