Kom veludhvilet i teatret

Teatret er en ældgammel opfindelse. Helt tilbage til de tidligste tider har folk optrådt for hinanden og levendegjort historier og dramaer. Dengang var det måske ved bålet foran klippehulen, men i dag er det på scenen i et rigtigt teater. Og det er stadig en fantastisk oplevelse at se en god forestilling, med rigtige levende skuespillere, der lever sig ind i deres roller og formidler de store fortællinger for både børn og voksne. 

En god skuespiller skal have masser af hvile og god søvn, når forestillingen er slut. Ofte skal skuespilleren på scenen igen næste aften, og så skal man være frisk og veludhvilet. Hvis man skal ind og se teater, så skal man også være frisk, så man kan få noget ud af forestillingen. Og hvile og søvn får man bedst i en god seng. På denne side kan du finde skønne sengestel, så din seng kan blive rigtig flot. Man sover nemlig bedst i en god seng i skønne omgivelser. 

Et dejligt soveværelse 

Man sover som sagt bedre i skønne omgivelser. Et soveværelse må gerne være pænt. Der skal være pæne gardiner og måske en smuk kommode. Et fint natbord er også svært at undvære. Men vigtigst er dog sengen, som skal være rar at ligge i og smuk at se på. Begge dele har faktisk en betydning for vores nattesøvn.  

For hvis soveværelset roder og ser kedeligt ud, og luften er indelukket og ikke frisk, så sover vi ikke nær så godt, som hvis det var fyldt med frisk luft og ryddeligt og pænt. Rod distraherer, så man ike kan slappe af. Når man skal sove, skal man ikke ligge og tænke på at man burde se at få ryddet op. Nej, der skal være ro på tankerne for at kroppen kan finde ro. 

Søde drømme 

Og man skal drømme, når man sover. Drømmene spiller en stor rolle for vores mentale helbred. Det har meget forskning påvist for os. En god nattesøvn består af flere perioder med drømmesøvn, som er med til at genoplade hjernen, så vi bliver klar til den kommende dag.