Neptun stationær direkte den 3. dec. og kvadrerer Venus til den 4. dec.

Astrologi kan give værdifuld indsigt i, hvordan visse planetariske bevægelser eller placeringer i vores solsystem kan påvirke vores liv. Neptun Stationary Direct, som finder sted den 3. december, er et eksempel på en af disse bevægelser, som kan forme vores liv. Især vil Neptun Stationary Direct være i kvadrat med Venus den 4. december, og i denne artikel vil vi undersøge, hvad denne konjunktion kan betyde i forhold til vores hverdagsliv. Du kan finde et væld af oplysninger om horoskoper, astrologi og stjernetegn pop over på denne side

Neptun Stationary Direct opstår, når planeten Neptun står stille på himlen og derefter begynder at bevæge sig fremad i sin bane. Denne sjældne begivenhed sker kun med få års mellemrum, og når det sker, kan det have betydelige konsekvenser for os her på Jorden.

Neptunus’ bane er både meget elliptisk og meget langsom

Når den når et bestemt punkt i sin bane (kendt som perihelium), står den faktisk “stille” på himlen i et stykke tid. I denne måned vil Neptun være ved perihelium den 3. december, og den vil forblive der indtil den 7. december.

Konjunktionen mellem Neptun og Venus vil finde sted den 4. december, hvor de to planeter vil være ca. 90 grader fra hinanden på himlen. Denne tilpasning er kendt som et kvadrat, og det anses for at være et udfordrende aspekt.

Mens virkningerne af Neptun Stationær Direkte

det vil kunne mærkes af alle til en vis grad, vil de, der har personlige planeter eller punkter i tæt forlængelse af Neptun, blive påvirket stærkest. Hvis du har nogen planeter i dit fødselshoroskop i de tidlige grader af Skorpionen, Fiskene eller Skytten, vil du sandsynligvis føle indflydelsen af denne transit Kvadratet mellem Neptun og Venus kan give udfordringer i forbindelse med relationer, økonomi og kreativitet. Dette er en tid, hvor vi kan føle os desillusioneret eller svigtet af andre, især dem, som vi troede, vi kunne regne med. Vi kan også finde det svært at udtrykke vores sande følelser, eller vi kan føle, at vi ikke bliver hørt.

Det er også værd at bemærke, at Neptun vil være på tæt linje med den sydlige knude i denne tid, hvilket tyder på, at vi måske genopfrisker gamle sår eller mønstre fra fortiden. Dette er en tid til at give slip på det, der ikke længere tjener os, og til at frigøre gammel bagage, der holder os tilbage.

Hvis du føler virkningerne af Neptun Stationary Direct, skal du vide, at du ikke er alene. Dette er en tid til at gå indad og forbinde dig med din indre sandhed. Stol på din intuition, og vær blid mod dig selv.