Nicetapet og Sioo træbeskyttelse

Træ som bruges udenfor til terrasser, havemøbler og stakitter, skal helst behandles for at være modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Derfor er det en rigtig god ide at behandle træet med gode produkter. Et bud på behandling af denne slags træ er Sioo træbeskyttelse. Dette kan også hjælpe med at holde træet rent for snavs og skimmel. 

Man kan finde sin Sioo forhandler online på https://www.nicetapet.dk/sioo-traebeskyttelse. Her kan man købe vidundermidlet Sioo:X. Deres produkter trænger helt ind i træet. Dette giver en beskyttende overflade og barriere på træet. Det er en naturlig måde at imprægnere sit træ på. Produktet er baseret på kisel. Det er dette som trænger ind i træet på bedst mulig måde. 

Beskyttelse af træterrasse

For at få en vandafvisende terrasse kan man til fordel benytte sig af Sioo:X. Træet bliver ikke kun vandafvisende. Træet kan efter noget tid skifte til en flot sølvgrå farve. Det bliver blødt og rart at gå på. Desuden undgår man, at træet bliver for glat. Naturligt bliver træ ofte gråt. Sioo:X er bare en måde, hvorpå man kan fremskynde denne proces yderligere.

Det er nok at behandle træet en enkelt gang. Den beskyttende barriere kan faktisk holde træet i helt op til 15 år. Det er produktet kisel og kalium, som er med til at passe så godt på træet. Strukturen i træet kan i forbindelse af brug af Sioo:X træde endnu bedre frem. Det samme gælder for træets ådring. 

Hvordan fungerer Sioo:X træbeskyttelse?

Man har siden 1800-tallet benyttet sig af produkter med kisel i forbindelse med træbeskyttelse. På baggrund af dette er Sioo blevet skabt. Måden kisel fungerer på, er ved at kiselkrystallerne fra midlet trænger langt ind i træet. Derved skabes der en modstandsdygtig barriere. Derudover indeholder midlet ingen giftstoffer. Det er et naturligt produkt.