Slut med dyre teateroplevelser

De fleste forældre kender det: de vil gerne give deres børn gode kulturelle oplevelser fra de er små, men det kan være svært at få plads i budgettet til både nyt tøj, julegaver og gode oplevelser. Hvordan får man råd til det hele?

Billige billetter til teateret

Det er altid en god idé at tjekke nettet for gode tilbud på oplevelser, inden du bare køber en regulær billet. Der er nogle gange ‘early-bird’ tilbud på store forestillinger og opsætninger,  og andre gange gives der store rabatter på køb i sidste øjeblik, hvis man er den spontane type.

Derudover findes der masser af sider med rabatkuponer og gode tilbud, hvor det eneste krav er, at man skal være medlem og modtage et ugentligt eller månedsligt nyhedsbrev.

 Flere penge på lommen

Har du ikke mod på at vente til sidste øjeblik med at købe billetter til en vigtig forestilling, og blev de tidlige billetter revet væk? Kultur er altid en god investering i dine børns dannelse, men finanserne kan være et problem.

En sjov måde at tjene flere penge på kan være ved online spil som f.eks. et online casino, hvor man kan spille poker og roulette mm. Her kan du tjene nogle ekstra penge til den næste teatertur, og uden at gå på kompromis med dine børns kulturelle dannelse.