Flere teateroplevelser med ungerne

Mange børnefamilier ønsker sig mere tid sammen i hverdagen, hvor meget går op i praktiske gøremål, rugbrød og hente og bringe børn. En sjov aktivitet for hele familien er f.eks. børneteater, hvor både børn og voksne kan blive underholdt og glemme hverdagens grå toner.

Aktuelle børneforestillinger

Der er teaterforestillinger for børn i hele landet, så lige meget hvor du bor, kan du nemt finde noget at se. På Østre Gasværk i København kan du f.eks. se den populære Sigurd Bennett i fuld flor, hvor han spiller rollen som fortæller i en teaterkoncert, der handler om de græske guder og deres betydning for hvem, vi er i dag. Forestillingen løber frem til midten af oktober.

Er I mere til Jakob Martin Strids forunderlige univers, er Min Mormors gebis sat op som musikforestilling på Det lille teater i København K, hvor de lover klaprende gebisser, knasende makroner og sørgmodige godnatsange.

Der er mange flere tilbud derude, men dette var blot et udsnit. Det koster selvfølgelig at gå i teateret, og der er heldigvis råd for det, hvis du føler, at der ikke rigtig er plads i budgettet til at spendere på kulturelle oplevelser. Du kan f.eks. få en sjov og lærerig oplevelse i at spille online på casino, hvor du også kan tjene et par håndører. Læs mere her og få tips og tricks.