Mere kvalitetstid med ungerne

Efteråret byder på mange oplagte muligheder for at spendere kvalitetstid sammen med ungerne, men for mange børnefamilier kan både tiden og pengene blive et problem. Kulturoplevelser sammen er en dejlig ting – men også ofte bekostelig. Her en guide til billige eller næsten gratis oplevelser.

Gratis (eller meget billige) oplevelser

Mange museer, udstillingssteder og teatre har nogle gange gratis eller reduceret adgang eller forestillinger til meget lav pris. De fleste museer har en dag om ugen, hvor der er gratis adgang, så tjek det ud, hvornår dit lokale museum har gratis adgang, særlige tilbud til børnefamilier eller bare tilbud på gruppebilletter.

Det er også værd at tjekke internettet for last-minute billetter til forestillinger, som hele familien kan se. Det kan være, at I får en dårligere plads, men typisk vil I ikke betale meget for det – og få en god oplevelse med hjem!

Spil hjemme

Andre muligheder for kvalitetstid og kulturelle oplevelser kan også bare være en spilleaften derhjemme, hvor ungerne lærer de klassiske kort- eller brætspil eller måske bare sidder med på sidelinien og kigger på, hvis de er for små.

Har du glemt hvordan man spiller poker, kan du genopfriske dine spilleevner online på et online casino, hvor du både kan vinde penge og få afløb for en spillelyst – og så lære spillet endnu bedre og virkelig få det op under neglene.