Med familien til Odense

(sponsoreret indhold)

Mange familie har for flere måneder siden booket den helt store ferie sydpå. Hvis du ikke er en af dem, der rejser flere tusinde kilometer væk i år, byder den danske sommer heldigvis på masser af muligheder for en god ferie herhjemme. Der er mange spændende byer der gemmer sig rundt omkring i det danske land. Odense på Fyn er en af dem. Her er der rig mulighed for underholdning for hele familien, hvor I kan gå på opdagelse i byens historie og få en masse spændende oplevelser. Odense giver hele familien mulighed for god underholdning, uden at det behøver at koste en formue.

I bølgen blå uden saltvand

Vejrguderne har heldigvis være meget gavmilde med soltimerne i år, og det lokker ofte familien til stranden. Hvis man ikke bryder sig om det kølige hav og sand mellem tæerne, byder Odense på gode alternativer. Havnebadet i Odense havn er en god mulighed for de vandglade, som ikke er nær en strand. Her kan man hoppe i vandet uden at få havsalt i øjnene og stadig nyde det danske vejr. En anden bademulighed er Friluftbadet der ligger lidt længere væk fra centrum. Du kan med fordel tage en kort cykeltur derud, og hvis ikke at I ligger inde med cykler, er der ikke mere end 3-4 kilometer væk fra centrum, så en gåtur kan man også bevæge sig ud på.

Dyr og natur

Odense har sin helt egen zoologisk have, nemlig Odense Zoo. Her kan hele familien spendere en lang god eftermiddag i selvskab med diverse dyr. Zoo er ofte en sikker vinder for hele familien. Lige i udkanten af kernen i Odense ligger Eventyrhaven. En super fin og frodig åben have, hvor man kan gå på jagt efter den pæneste blomst og spise en god frokost på græsset. Ved den anden side af centrum ligger Munke Mose, et mindre parkområde med en lang å der følger parken hele vejen rundt. Her er der mulighed for at leje en lille båd til fire mand, hvor man cykler rundt med fødderne og tager en tur rundt i mosen. En super hyggelig tur på en times tid for hele familien.

Til de kulturelle

Hvis man er til det mere kulturelle hjørne, har Odense kultur for alle aldre. Der er mange forskellige teatre i byen, hvor man kan blive underholdt med forskellige stykker, som spiller i den periode, man er på besøg i byen. Derudover ligger vores alle sammen yndlings forfatter H.C. Andersens Hus, som et lille museum, hvor man kan komme ind og kigge sig omkring i den verdenskendte forfatters tidligere bolig. Hvis man vil have mere museum, er Brandts Museum ofte en attraktion, som lokker besøgende til. De har skiftende udstillinger på deres museum der rummer flere etager. Her kan man med fordel tage hele familien med på tur, og så er der gratis entre hver torsdag efter kl. 17.00. En gemt og anderledes skat der ligger omkring en kilometer ude fra centrum er Bazar Fyn. Her kan man gå på opdagelse i et tyrkisk inspireret univers, som byder på bunkevis af lækre eksotiske frugter, spændende slagtere og en helt masse andet. Man kan nemt tage familien under armen og bevæge sig mod bazaren hvor man efter en rundtur kan købe sig en billig frokost eller aftensmad.

Hvis ikke økonomien rækker til den helt store ferie i år, og heller ikke til en mindre ferie, kan man med fordel tage et lille lån, så man har mulighed for at invitere hele familien med på sommerferie. Du kan overveje at tage et forbrugslån, hvor du låner den mængde penge netop du og din familie mangler til at komme på en hyggelig og spændende ferie til Odense og måske videre rundt i Danmark. Et lån behøver heldigvis ikke være på den helt store sum, men nogle få tusinde kroner kan være lige præcis det du og din familie mangler for at have muligheden for at komme på en god ferie sammen.